Onze adverteerders

Trendy Poll

Hoe luister jij naar Trendy FM?
 

Weerbericht

FM 40 Top 3

Vind jij ons leuk?

Doorzoek de website

Getuigen gezocht van afpersing in Dessel
woensdag, 25 januari 2017 14:29

Op zondag 15 januari in de vroege ochtend werd een 19-jarige man uit Dessel ter hoogte van de bankautomaat van het Record Finas filiaal in Dessel op zijn fiets tegengehouden door 3 mannen. Hij werd onder bedreiging van een mes gedwongen om geld af te halen. De lokale politie Balen-Dessel-Mol roept op te getuigen.
De feiten speelden zich af tussen 05.30 en 06.00 uur zondagochtend. Het slachtoffer was van een fuif in de parochiezaal in Witgoor op weg naar huis met de fiets. Aan de Record bank Finas ter hoogte van de Meistraat 110 werd hij tegengehouden door 3 mannen. Onder bedreiging van een plooimes werd hij gedwongen om zijn GSM-toestel en portefeuille af te geven. Vervolgens moest hij onder bedreiging van een plooimes 2 keer een geldsom afhalen aan de automaat van het bankfiliaal.

Omschrijving hoofdverdachte
De hoofdverdachte die het voortouw nam bij deze brutale afpersing werd door het slachtoffer omschreven als een man van ongeveer 1.75 m groot met een normaal postuur, een scheef gebit en kort donker haar, opgeschoren aan de zijkant. Zijn geschatte leeftijd is vooraan in de 20. Hij droeg een donkerkleurige jeansbroek en sprak met een Kempens accent.

Oproep tot getuigen
Wie iets gezien heeft of informatie heeft over de daders, kan contact opnemen met de lokale politie Balen-Dessel-Mol op het nummer 014 33 37 00.

 

Plaats uw reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen