Onze adverteerders

Trendy Poll

Hoe luister jij naar Trendy FM?
 

Weerbericht

FM 40 Top 3

Vind jij ons leuk?

Doorzoek de website

Nieuwe naam en nieuwe trainer voor Lommel
dinsdag, 02 mei 2017 12:52

Enkele maanden geleden tekende Wouter Vrancken voor twee jaar bij. Daar hoorden echter goede afspraken bij. Als er een mooi bod zou komen, mocht hij THES Sport verlaten. Dat wordt Lommel United. De voormalige middenvelder van STVV, AA Gent, Racing Genk, KV Mechelen en KV Kortrijk volgt Tom Van Imschoot op, die terug als sportief directeur aan de slag gaat. Vrancken wist THES Sport net niet naar de eerste amateurklasse te loodsen. Die eer is weggelegd voor Berchem Sport. Hij krijgt bij het pas gedegradeerde Lommel United de opdracht de club snel terug naar Eerste Klasse B te loodsen. Vrancken kan bij de Noord-Limburgers op professionele basis werken. Hij combineerde het trainerschap nu met een gewone job.Hij moest vroegtijdig een punt achter zijn spelerscarrière zetten vanwege aanhoudend blessureleed. De 38-jarige Truienaar begon als trainer bij Gravelo en leidde daarna THES Sport terug naar de nationale reeksen.

Voorzitter Kerkhofs maakte daarnaast ook bekend dat Lommel United vanaf volgend seizoen terug Lommel SK zal heten om alzo de nodige nieuwe investeerders te kunnen aantrekken. Ook zal het nauw gaan samenwerken met PSV.

Lommel zal volgend seizoen sowieso ambitieus aanvatten in de eerste amateurreeks (of misschien nog in 1B als Moeskroen geen licentie krijgt).

 

Plaats uw reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen