Onze adverteerders

Trendy Poll

Hoe luister jij naar Trendy FM?
 

Weerbericht

FM 40 Top 3

Vind jij ons leuk?

Doorzoek de website

Sportnieuws
Bart Vanhoudt nieuwe trainer van Thes
donderdag, 04 mei 2017 06:41

Trainer Bart Vanhoudt, die met Wijgmaal een mooi seizoen neerzette, gaat volgend seizoen aan de slag bij het Limburgse THES Sport. Vanhoudt was zelf speler bij Diest, Sporting Hasselt en Overijse, waar hij overnam als trainer. Daarna volgden twee jaar bij Wijgmaal.
 

 
Nieuwe naam en nieuwe trainer voor Lommel
dinsdag, 02 mei 2017 12:52

Enkele maanden geleden tekende Wouter Vrancken voor twee jaar bij. Daar hoorden echter goede afspraken bij. Als er een mooi bod zou komen, mocht hij THES Sport verlaten. Dat wordt Lommel United. De voormalige middenvelder van STVV, AA Gent, Racing Genk, KV Mechelen en KV Kortrijk volgt Tom Van Imschoot op, die terug als sportief directeur aan de slag gaat. Vrancken wist THES Sport net niet naar de eerste amateurklasse te loodsen. Die eer is weggelegd voor Berchem Sport. Hij krijgt bij het pas gedegradeerde Lommel United de opdracht de club snel terug naar Eerste Klasse B te loodsen. Vrancken kan bij de Noord-Limburgers op professionele basis werken. Hij combineerde het trainerschap nu met een gewone job.Hij moest vroegtijdig een punt achter zijn spelerscarrière zetten vanwege aanhoudend blessureleed. De 38-jarige Truienaar begon als trainer bij Gravelo en leidde daarna THES Sport terug naar de nationale reeksen.

Voorzitter Kerkhofs maakte daarnaast ook bekend dat Lommel United vanaf volgend seizoen terug Lommel SK zal heten om alzo de nodige nieuwe investeerders te kunnen aantrekken. Ook zal het nauw gaan samenwerken met PSV.

Lommel zal volgend seizoen sowieso ambitieus aanvatten in de eerste amateurreeks (of misschien nog in 1B als Moeskroen geen licentie krijgt).

 
Lommel kan zich vrijdag redden
dinsdag, 18 april 2017 04:10

 Lommel United is bezig aan een onwaarschijnlijke stunt in 1B. Nadat het de competitie eindigde op de allerlaatste plaats met een grote achterstand, zorgde het voor een knappe ommekeer in de plat-downs. Gisterenavond ging Tubeke voor de bijl met 2-1. Als Lommel nu vrijdag thuis wint van Cercle Brugge is het gered. 

 
Herkol kampioen!
zondag, 09 april 2017 19:35

In tweede provinciale speelde Herkol vanmiddag kampioen na een klinkende 7-2 overwinning thuis tegen Meeuwen. Eerste achtervolger Koersel geraakte in de derby bij Turkse niet verder dan een brilscore. Het verschil tussen beide ploegen bedraagt drie punten, maar Herkol kan in het onderlinge duel niet meer worden bijgebeend aangezien het meer gewonnen matchen heeft als Koersel.

 
Soeverein Judo Cup
vrijdag, 07 april 2017 04:54

 Dit weekend vindt er in de Soeverein van Lommel de 26e editie plaats van de Soeverein Judo Cup met duizenden judoka's uit binnen- en buitenland.

 
Nieuw Belgisch record voor Caerts
zaterdag, 25 februari 2017 21:27

 Afgelopen vrijdag pakte Basten Caerts een nieuw Belgisch record op de 50 meter. De 19-jarige Caerts uit Leopoldsburg komt met het nieuwe record in de buurt van het WK-minimum, dat 27.51 bedraagt. De finale van de 50m school wordt vrijdagnamiddag gezwommen.Caerts is ook Belgisch recordhouder op de 200m schoolslag (2:12.57) en heeft het record op de 100m school in het vizier. Op de Spelen van ‘96 noteerde olympisch kampioen Deburghgraeve toen 1:00.60. De toptijd van Caerts bedraagt 1:00.86.

 


Pagina 1 van 9