Onze adverteerders

Trendy Poll

Hoe luister jij naar Trendy FM?
 

Weerbericht

FM 40 Top 3

Vind jij ons leuk?

Doorzoek de website

Evenementenkalender
07-04-2017: Gespreksavond Autisme

Autisme, hoe zit het nu echt ? Dat is het thema van een gespreksavond met interactie van het publiek. Specialisten ter zake geven een verruimende voorstelling van het onderwerp Autisme aan de hand van voorbeelden en ervaringen. Het publiek krijgt evenwel de kans om antwoorden te krijgen op mogelijke vragen. Als je naar huis gaat, heb je alvast een duidelijker beeld over hoe het nu echt zit. Deze gespreksavond vindt plaats op vrijdag 7 april in Zaal Lentedreef, Parkstraat 24 in Houthalen-Helchteren.

 
02-05-2017: Bloed geven Tessenderlo

Door bloed te geven kan je iemand anders' leven redden. Waarom zou jij het niet doen? Het kan op dinsdag 2 mei van 18 uur tot 20u30 in Het OCMW Dienstencentrum, Solveld 32 in Tessenderlo. Kijk ook eens op www.bloedgevendoetleven.be.

 
22+23-04-2017: Garageverkoop Lommel

Op zaterdag 22 en zondag 23 april is het Garageverkoop in Lommel. Bijna 500 deelnemers openen telkens van 10 tot 18 uur een garagewinkel. Deze staan in een gids met deelnemers. Er is een infopunt waar je iets kan eten en drinken, informatie krijgen of basic fietsherstelmateriaal gebruiken. Het bezoeken van de garageverkoopwinkels is natuurlijk gratis, het inrichten van een garagewinkel kost 7,50 euro.

 
19-04-2017: Buitenspeeldag Tessenderlo
Op woensdag 19 april heb je geen excuus om binnen te blijven, want dan organiseren de jeugddienst en sportdienst van Tessenderlo de Buitenspeeldag. In speeltuin 't Kraanhof in de Neerstraat kan je terecht voor een leuke namiddag boordevol amusatie en animatie. Kinderen kunnen er onder andere voetballen, rondtoeren op het mobiliteitspark en nog veel meer. Men voorziet ook springkastelen en pleinspelen. Iedereen die wil, kan zich ook laten schminken als prinses, piraat, aap of tijger. De Buitenspeeldag vindt plaats van 13 tot 17 uur en deelnemen is helemaal gratis.
 
09-07-2017: Fruitwandeling Borgloon

Op zondag 09 juli is er in Borgloon een Fruitwandeling. De wandeling gaat langs boomgaarden onder begeleiding van een gids. Je dient vooraf te reserveren bij Toerisme Borgloon via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Samenkomst om 14 uur in de Dionysius v. Leeuwenstraat in Rijkel.

 
30-04-2017: Garageverkoop Tessenderlo

De gemeentelijke Evenementencel van Tessenderlo organiseert voor de vierde keer een garageverkoop op zondag 30 april van 09 tot 16 uur. Inwoners toveren hun garage of een andere ruimte om tot een winkel waarin ze spullen die ze kwijt willen verkopen. Je herkent de deelnemers aan de affiche en de gele en blauwe ballonnen.

 
21+22+23-04-2017: Champagne Meets Fruit

Champagne Meets Fruit is de Champagnebeurs van Limburg waar 15 champagneboeren hun lekkere bubbels laten proeven. Tevens zullen ook PIPO appelsappen, Ginscription en Valenza pralines aanwezig zijn. Naast lekkere champagnes is er ook de mogelijkheid tot het stillen van honger bij de drie foodtrucks: Le Bonvinvant, Bitter & Sweet en Krokettas. Op zaterdag vindt de capsulesruilbeurs plaats vanaf 10 uur. Champagne Meets Fruit vindt plaats in de Bommershovenstraat 10A in Bommershoven op vrijdag 21 april van 17 tot 23 uur, zaterdag 22 april van 11 tot 23 uur en zondag 23 april van 11 tot 19 uur. De toegang is gratis. Alle info vind je op www.champagnemeetsfruit.be.

 
28-03-2017: Grote Jaarmarkt Mol
Het gemeentebestuur van Mol pakt op dinsdag 28 maart van 08 tot 12 uur uit met de Grote Jaarmarkt. Een honderdtal marktkramers stellen zich dan op in de centrumstraten van Mol.
 
25 tot 28-03-2017: Kermis Mol

Met meer dan 90 kermisattracties is de Grote Jaarmarkt in Mol hét kermisgebeuren van het jaar waar groot en klein telkens naar uitkijken. Botsen in de botsauto’s, gillen in de snelle rups, griezelen in het spookhuis, eendjes vissen,… Maar ook de heerlijk geurende smoutebollen, frietjes of zoete suikerspinnen lokken jaarlijks heel wat volk naar deze kermis. Beleef het mee in Mol van zaterdag 25 tot en met dinsdag 28 maart.

 
27-04-2017: Bloedafname Meerhout
Het Rode Kruis Meerhout organiseert een bloedafname op donderdag 27 april van 17u45 tot 20u30 in de Gemeentelijke basisschool De Duizendpoot, Schoolstraat 1 in Meerhout.
 
01-04-2017: Opening Kinderweelde Meerhout
Op zaterdag 1 april opent speeltuin Kinderweelde in Meerhout de deuren voor een nieuw speelseizoen. Er zijn 4 nieuwe speeltoestellen. Tijdens de schoolvakanties is deze elke dag open van 10 tot 18 uur. Buiten de schoolvakanties open op woensdag van 13 tot 18 uur en op zaterdag, zondag en feestdagen van 10 tot 18 uur. Scholen en groepen kunnen buiten de vakanties en na afspraak ook op andere dagen komen. Familie- en andere feesten kunnen buiten de openingsuren georganiseerd worden, maar enkel tussen 1 april en 31 oktober. Speeltuin Kinderweelde vind je in de Speeltuinstraat in Meerhout. Meer info op www.kinderweelde.be
 
01-04-2017: Cuva Quiz

Basketbalclub Cuva HH organiseert op zaterdag 1 april een algemene kennisquiz. Een super toffe quiz voor iedereen die wil scoren met het brein! De quiz is voor jong en oud, sportief of minder sportief. De volledige opbrengst gaat naar de jeugd van Cuva HH. Het aantal plaatsen is beperkt. Stel je ploeg van max. 6 personen samen en schrijf je snel in via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . De quiz vindt plaats in Cafetaria De Plas in Houthalen.

 
28-03-2017: Bloedinzameling Rode Kruis Helchteren

Bloed geven doet leven! Dagelijks hebben honderden mensen bloed, plasma of bloedplaatjes nodig. Na een ongeval, een bevalling of een operatie bijvoorbeeld. Of omdat ze ziek zijn. Soms moeten zelfs ongeboren baby’s al een bloedtransfusie krijgen. Elk zakje bloed kan dus levens redden. Kom daarom naar de bloedinzameling van het Rode Kruis Helchteren op dinsdag 28 maart. Dat kan dan doorlopend in De Roepsteen, Sint-Trudoplein 12 in Houthalen-Helchteren.

 
02-04-2017: Carnavalstoet in Oostham
Op zondag 2 april trekt de Carnavalstoet alweer door de straten van Oostham. Deze start om 14u11 en is weer helemaal gratis. Na de stoet is er een grandioos carnavalbal in Zaal Kristoffelheem in de Schoolstraat in Oostham. De Hamburgers verwachten je!
 
08+09-04-2017: Garageverkoop in Ham
De garageverkoop in Ham komt er weer aan. Deelnemers, verspreid over de hele gemeente, toveren hun garage om tot een leuke verkoopsruimte. Jong en oud gaan snuisteren tussen de talrijke tweedehandsgoederen. De garageverkoop is er op zaterdag 8 en zondag 9 april, telkens van 9 tot 16 uur.
 
01-07-2017: Rommelmarkt KVK Beringen

Op zaterdag 1 juli van 10 tot 18 uur organiseren KVK Beringen en supportersclub De Volksmacht een heuse rommelmarkt en brocante op haar terreinen Sportpark De Motbemden, Hasseltsesteenweg 130 te Beringen. Meer info en inschrijvingen via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. en 0476/48.05.70. http://www.kberingenfc.be

 
Rommelmarkt Borgloon

Iedere zaterdag is er een Rommelmarkt in openlucht op het Stationsplein aan Café 't Pleintje in Borgloon. Dit van 6 uur 's ochtends tot 12 uur 's middags. Je kan gratis je standplaats reserveren via 0475 50 34 77. Iedereen is er van harte welkom.

 
Gezocht: vrijwilligers voor presentatie, redactie en/of promotie!

TRENDY FM ZOEKT VRIJWILLIGERS VOOR PRESENTATIE, REDACTIE EN/OF PROMOTIE

iloveradio.jpgPresentatie:

• Het kriebelt al langer bij jou om zelf een radioprogramma te presenteren? Je hebt een mooie stem en je kan je uitdrukken in mooi Nederlands? Bezorg ons dan een demo van je stem of een stukje presentatie.

Redactie:
• Je hebt een vlotte pen, kan foutloos schrijven en je bent gebeten door nieuws, muziek en regionale activiteiten? Jij kan ons helpen bij het zoeken naar informatie uit jouw streek.

Promotie:
• Je wil dat iedereen Trendy FM leert kennen? Misschien ben jij de geknipte persoon die we zoeken om een promoteam te vormen? Heb je een toffe vriendengroep die graag een stapje in de wereld zet en zie je het zitten om foto’s te nemen op fuiven/party’s en evenementen die jou interesseren?

Interesse in één of meerdere functies? Stuur ons een mailtje met je motivatie en foto naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .