Onze adverteerders

Trendy Poll

Hoe luister jij naar Trendy FM?
 

Weerbericht

FM 40 Top 3

Vind jij ons leuk?

Doorzoek de website

Sportnieuws
Vlaams kampioenschap Leopoldsburg
dinsdag, 25 juli 2017 06:15

Afgelopen vrijdag vond in Leopoldsburg het Vlaams kampioenschap wielrennen plaats voor aspiranten en miniemen. Het werd een succesvolle editie, georganiseerd door Sport&Steun, onder een sralende zon.

 
Opnieuw Belgisch record voor Anke Sneyers
zaterdag, 01 juli 2017 18:17

G-atlete Anke Sneyers verbeterde afgelopen week in Lier haar eigen Belgische records 100 en 200m en bracht ze op 14.54 en 31.50. Ook vandaag gebeurde dat weer en eindigde ze eerste op het BK op de piste in Brussel.

 
Jarno De Smet naar Lommel
vrijdag, 30 juni 2017 05:00

 Het ambitieuze Lommel, dat afgelopen week nog haar ambitie en plannen met betrekking tot een nieuw stadion voorstelde, blijft verderbouwen aan een sterke spelerskern voor coach Wouter Vrancken. Zo versterkte het zich met doelman en jeugdinternational Jarno De Smet, die overkomt van Club Brugge.

 
Bart Vanhoudt nieuwe trainer van Thes
donderdag, 04 mei 2017 06:41

Trainer Bart Vanhoudt, die met Wijgmaal een mooi seizoen neerzette, gaat volgend seizoen aan de slag bij het Limburgse THES Sport. Vanhoudt was zelf speler bij Diest, Sporting Hasselt en Overijse, waar hij overnam als trainer. Daarna volgden twee jaar bij Wijgmaal.
 

 
Nieuwe naam en nieuwe trainer voor Lommel
dinsdag, 02 mei 2017 12:52

Enkele maanden geleden tekende Wouter Vrancken voor twee jaar bij. Daar hoorden echter goede afspraken bij. Als er een mooi bod zou komen, mocht hij THES Sport verlaten. Dat wordt Lommel United. De voormalige middenvelder van STVV, AA Gent, Racing Genk, KV Mechelen en KV Kortrijk volgt Tom Van Imschoot op, die terug als sportief directeur aan de slag gaat. Vrancken wist THES Sport net niet naar de eerste amateurklasse te loodsen. Die eer is weggelegd voor Berchem Sport. Hij krijgt bij het pas gedegradeerde Lommel United de opdracht de club snel terug naar Eerste Klasse B te loodsen. Vrancken kan bij de Noord-Limburgers op professionele basis werken. Hij combineerde het trainerschap nu met een gewone job.Hij moest vroegtijdig een punt achter zijn spelerscarrière zetten vanwege aanhoudend blessureleed. De 38-jarige Truienaar begon als trainer bij Gravelo en leidde daarna THES Sport terug naar de nationale reeksen.

Voorzitter Kerkhofs maakte daarnaast ook bekend dat Lommel United vanaf volgend seizoen terug Lommel SK zal heten om alzo de nodige nieuwe investeerders te kunnen aantrekken. Ook zal het nauw gaan samenwerken met PSV.

Lommel zal volgend seizoen sowieso ambitieus aanvatten in de eerste amateurreeks (of misschien nog in 1B als Moeskroen geen licentie krijgt).

 
Lommel kan zich vrijdag redden
dinsdag, 18 april 2017 04:10

 Lommel United is bezig aan een onwaarschijnlijke stunt in 1B. Nadat het de competitie eindigde op de allerlaatste plaats met een grote achterstand, zorgde het voor een knappe ommekeer in de plat-downs. Gisterenavond ging Tubeke voor de bijl met 2-1. Als Lommel nu vrijdag thuis wint van Cercle Brugge is het gered. 

 


Pagina 1 van 9