Onze adverteerders

Trendy Poll

Hoe luister jij naar Trendy FM?
 

Weerbericht

FM 40 Top 3

Vind jij ons leuk?

Doorzoek de website

Trendy musicfacts
7 september huwen Dimitri en Anouk
donderdag, 11 mei 2017 10:48
Donderdag 7 september stappen Dimitri Vegas en Anouk Matton in het huwelijksbootje op Ibiza. Daar stelde de wereldberoemde dj uit Willebroek in september 2016 dé vraag aan het model uit Leopoldsburg, die zelf furore maakt als dj MATTN.
 
Podiumindeling #pkp17 online!
woensdag, 10 mei 2017 13:05
What's new? De Lift krijgt een grondige, euh, facelift en de Wablief?! en The Shelter zijn er dit jaar niet meer bij. Niet getreurd, want voor Belgische artiesten of stevige gitaren kan je gewoon op alle Pukkelpoppodia terecht! Iedereen krijgt meer tijd en meer ruimte om in de allerbeste omstandigheden een show te spelen!
 
Robert Miles overleden
woensdag, 10 mei 2017 10:28
Robert Miles, bekend van het liedje Children, is op 47 jarige leeftijd overleden op Ibiza. Midden de jaren negentig scoorde de Zwitsers-Italiaanse dj een #1 hit in twaalf landen. Na deze hit richtte hij zich meer op experimentele muziek. DJ Mag Italia verklaarde dat Miles overleed aan een ernstige ziekte.
 
Linda Mertens neemt afscheid van Lio
maandag, 10 april 2017 15:01
Het meest ondenkbare en hartverscheurende wat je als jonge moeder kan meemaken is gebeurd. Op vrijdag 7 april heeft Linda Mertens afscheid moeten nemen van haar 2,5 jarig dochtertje Lio. Lio werd geboren op 15 november 2014 en was Linda’s oogappel. In september 2015 werd bij Lio een zeldzame agressieve kanker vastgesteld. Hierop heeft Linda instant besloten om al haar projecten af te bouwen en stop te zetten om zo geen moment van haar jonge prinses te moeten wijken. Trendy FM wenst de Milk Inc-zangeres en haar familie enorm veel sterkte!
 
Selah Sue is mama van een zoontje
dinsdag, 21 maart 2017 17:55

Selah Sue is mama geworden van een zoontje. Het kindje kreeg de naam Seth. Voor de Leuvense, die in het echte leven Sanne Putseys heet, is het haar eerste kindje. Haar vriend Joachim heeft al twee kinderen uit een eerdere relatie. Materiële dingen heeft het gezinnetje niet nodig. In plaats van cadeautjes te kopen, roepen Sanne en haar vriend op om een storting te doen voor het goede doel en Klimaatzaak in het bijzonder.

 
Kritiek op nieuwe clip van Snoop Dogg
woensdag, 15 maart 2017 09:33
In de Verenigde Staten is ophef ontstaan door een videoclip van rapper Snoop Dogg. De video speelt zich af in een parodie op de VS waar iedereen een clown is. De president van het land, Ronald Klump, wordt neergeschoten door de rapper. Dit heeft onmiddellijk een storm aan kritiek veroorzaakt van Trump-aanhangers op sociale media. Critici zeggen dat al eerder presidenten vermoord zijn en dat je daar omzichtig mee moet omgaan. Snoop Dogg heeft aan Billboard laten weten dat hij niet de bedoeling had om een controverse uit te lokken, maar dat hij met het lied vooral een stem wil geven aan mensen die geen stem hebben.
 
George Michael stierf natuurlijke dood
dinsdag, 07 maart 2017 16:10

De gerechtsdokter heeft een conclusie bereikt in het onderzoek naar de doodsoorzaak van zanger George Michael. Het popicoon overleed met Kerstmis op 53-jarige leeftijd in zijn woning in Oxfordshire. Er werd lang gespeculeerd over zijn doodsoorzaak, omdat een eerste autopsie niet meteen uitsluitsel kon geven. Een verzwakte hartspier en een vervette lever werden nu echter aangeduid als de oorzaken van zijn dood.

 
Regi op Pennenzakkenrock 2017
maandag, 06 maart 2017 16:06

Het Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer in Mol kijkt al reikhalzend uit naar de bijna laatste schooldag, want op donderdag 29 juni 2017 is het opnieuw zover! De organisatie van Pennenzakkenrock kon al 13.000 inschrijvingen voor meer dan 300 scholen verwerken. Er kan nog altijd geboekt worden. De affiche van Pennenzakkenrock begint er al zeer indrukwekkend uit te zien. Laura Tesoro en De KetnetBand stonden al op de affiche. Nu is bekend gemaakt dat Regi ook weer van de partij is. Meer info vind je op www.pennenzakkenrock.be

 
Adele bevestigt dat ze getrouwd is
maandag, 06 maart 2017 11:19

De Britse zangeres Adele is getrouwd. De zangeres gaf dat afgelopen week zelf toe tijdens een concert in Brisbane. Tijdens de Grammy's had Adele het in haar dankwoord al over haar man, maar nu vertelde ze tijdens een concert dat ze effectief getrouwd is. De geruchten dat de zangeres getrouwd is doen al even de ronde omdat Adele met een nieuwe ring aan de vingers rond liep. De twee zouden rond de feestdagen in het huwelijksbootje gestapt zijn.

 
Dirk T'Seyen van Natural Born Deejays overleden
maandag, 04 mei 2015 19:48

Aalstenaar Dirk T'Seyen, een bekend figuur in de muziekwereld, is overleden. Dat bevestigen collega's en vrienden via de sociale media. Dirk T'Seyen, ook bekend als TC, was een begenadigd deejay. Daarnaast was hij ook lid van de succesvolle dansformatie Natural Born Deejays die in 1996 een gigahit scoorde met ‘A Good Day’. Daarnaast werden ook ‘Sonar Contact’, ‘Deejays Mind’, ‘Oxygen’ en ‘Airplay’ grote successen.

 
Robin Thicke en Pharell Williams verwikkeld in plagiaatkwestie
woensdag, 11 maart 2015 11:00

 Robin Thicke en Pharrell Williams moeten samen 7,4 miljoen dollar betalen als schadevergoeding voor het plagiaat dat ze pleegden. Hun wereldhit Blurred Lines zou net iets te veel lijken op ‘Got to give it up’ van Marvin Gaye. Daarmee zijn ze niet de eerste muzikanten die in opspraak komen voor plagiaat. Helemaal niet zelfs, onderstaanden gingen hen voor.


Madonna:
Haar hit “Frozen” zou veel weg hebben van “ma vie fout le camp” van onze landgenoot Salvatore Aquaviva. Schadevergoeding moest niet betaald worden maar haar nummer mocht niet in ons land uitgebracht worden. Salvatore Aquaviva kreeg vorig jaar toch nog ongelijk waardoor de Belgische radiozenders toch Frozen konden draaien.
Ghostbusters:
Voor de titelsong van Ghostbusters stelden de makers producer Ray Parker Jr. aan. Iets zoals “I want a new drug” van Huey Lewis zeiden de makers. Dit nam Ray Parker Jr. iets te letterlijk. Er kwam geen veroordeling, er werd een onderlinge regeling getroffen.
The Verve:
De intro van “Bitter Sweet Symphony”, één van de bekendste intro’s zou eerder al geschreven zijn geweest voor het nummer “The Last Time” van The Rolling Stones.
Coldplay:
“Viva la Vida”, het succesnummer van Coldplay was niet naar de zin van Joe Satriani. Satriani vond het nummer te veel lijken op zijn eigen “If I could fly”. Ook hier kwam er geen proces, beide artiesten regelden het onderling.

 


Pagina 1 van 2